Vi sætter en ære i godt håndværk!

4M Gulvservice har mange års erfaring indenfor vedligeholdelse og renovering af gulve

Kontakt os

Rengøring og Klargøring til gulv og maler opgaver

Hos 4M Gulvservice gør vi naturligvis rent efter os, når vi er færdige med at slibe og behandle dine gulve. Gulvafslibning støver dog meget, og der vil efterfølgende stadig være støv, som som man skal fjerne fra bl.a. vindueskarme, borde mm. Ønsker I en professionel rengøringsservice kan vi dog også være behjælpelige med det. Vi har en rengøringsmedhjælper ansat, der kan komme, når behandlingen af dine gulve er færdig for at rengøre helt ud i krogene. Denne ekstra service kan tilkøbes ved bestilling, og du kan ikke blot vende hjem til flotte gulve men også et rent hjem.

Klargøring af lejlighed

Skal dine gulve behandles i forbindelse med ind- eller udflytning, så kan en professionel rengøringshjælp sørge for klargøring. Foruden almindelig rengøring kan vi også sørge for at køkken og bad skinner, som var det nyt. Rengøringshjælpen sørger for at køkkenskabe er aftørrede, at hvidevarer er rene og at både toilet, håndvask, armaturer og bademiljø er så rent, som det kan blive.

Kontakt os angående din rengøring i dag, så vi sammen kan fastlægge hvor stor en hjælp, I har brug for. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så I kan få et uforpligtende tilbud baseret på lige nøjagtig jeres ønsker.

Bliv kontaktet

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din lokale gulvmand i København