Hos 4M Gulvservice sætter vi kunden i centrum. Du er det vigtigste i vores forretning, og vi gør derfor alt, der står i vores magt, for at du bliver tilfreds med dit gulv. Kundetilfredsheden er i højsædet, og vi bruger derfor den fornødne tid på dit gulv, i stedet for at tage for mange opgaver ind. Kvalitet før kvantitet – din anbefaling er for os vigtigere, end mængden af gulve vi får slebet.

Enhver opgave starter med, at vi sporer os ind på dine ønsker. Vi hjælper gerne med sparring og rådgivning, så dit ”nye” gulv bliver nøjagtigt, som du ønsker det.

Erfaring, kvalitetsmaterialer og det rette udstyr. 3 ting, der skal til, for at dit gulv bliver så flot, som det overhovedet er muligt. Vi har over 15 års erfaring med slibning og behandling af gulve. Vi har prøvet det meste, og du kan derfor være sikker på, at dit gulv bliver behandlet nænsomt og med omtanke – træ er trods alt et organisk materiale.

Kontakt os i dag!

Ring og få en snak med en af vores høflige medarbejdere om din opgave. De indledende samtaler er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Vi giver også gerne et tilbud på din opgave, og matcher uden tøven vores konkurrenters priser. Typisk er det billigere og nemmere at få slebet og behandlet sit gulv, end man umiddelbart går og forestiller sig.

Brug kontaktformularen herunder – vi svarer inden for 24 timer.