Vi sætter en ære i godt håndværk!

4M Gulvservice har mange års erfaring indenfor vedligeholdelse og renovering af gulve

Kontakt os

Oliebehandling af trægulv

Olie giver en rigtig blød og behagelig overflade. Når gulvet er færdigbehandlet, skal det blot vaskes efter behov med oliepleje eller natursæbe. Man vælger som regel mellem hvid olie, som giver gulvet et hvidligt udseende, eller naturolie som giver gulvet en naturlig eller ‘nøddeagtig’ farve. Hvidoliegulve behandles først med hvid lud for at opnå den rigtige farve.

Hvid olie er perfekt til lyse træsorter som fyr, bøg eller ask, mens naturolie er som skabt til eg og mørkt træ som merbau, kastanie eller mahogni. Men hvidoliebehandlingen er også flot på egetræsgulve, ligesom man også får den ‘nøddeagtige’ farve og varme glød med naturolie på gamle fyrretræsplanker. Det er også muligt inden olieringen at tone gulvet, så man får den farve man ønsker, f.eks. mahogni eller palisander. Ring og hør nærmere om de forskellige muligheder.

Hvis man ønsker en mere poleret overflade eller bare at få et “nyt” gulv igen, kan vi 3-6 måneder efter olieringen give gulvet en gang plejeolie. Plejeolien (ikke at forveksle med oliepleje til rengøring) poleres ned i træet og giver en fantastisk lækker overflade og en suveræn holdbarhed.

Bliv kontaktet

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din lokale gulvmand i København