Vi sætter en ære i godt håndværk!

4M Gulvservice har mange års erfaring indenfor vedligeholdelse og renovering af gulve

Kontakt os

Malerservice af lejligheder og hjem

Hos 4M Gulvservice kan vi foruden at slibe og behandle dine gulve, også assistere ved maleropgaver, såsom maling af både loft og vægge. Vi har flere års erfaring med maling af såvel indendørs som udendørs arealer, og vores seriøse og professionelle tilgang til både store og små opgaver, sikrer derfor, at resultatet altid bliver bemærkelsesværdigt. Foruden at male kan vi også spartle – både fuldt og delvist – så dine rum bliver som nye igen.

Hos 4M Gulvservice bruger vi kun kvalitetsmaterialer, der har en lang holdbarhed. Vi sørger altid for, at vores maling egner sig til den overflade, som du skal have malet. Skal du fx have malet dit træværk, herunder vinduer og døre, med en efterfølgende omgang træbeskyttelse, er der særlige materialer, der sikrer det bedste resultat. Vores erfaring ved maleropgaver er din garanti for, at alt bliver gjort efter gode, håndværksmæssige standarder.

Skal du have opsat tapet, væv eller filt? Dette klarer vi naturligvis også.

Renovering ved ind- og udflytning

Er du ved at flytte ind i et nyt hjem eller ud af det gamle, så står 4M Gulvservice naturligvis også til din disposition. Afhængigt af hvad du skal have lavet, kan vi både sørge for at gulv, vægge og loft bliver som nye igen. Vi kommer gerne ud og giver en vurdering og et samlet tilbud på opgaven, så du slipper for at skulle aflevere dit depositum til udlejer.

Vores renoveringsservice egner sig både til privatpersoner og erhvervsdrivende. Står du derfor og skal have renoveret en butik eller et kontor, så kontakt os da for et uforpligtende tilbud. Dette gælder naturligvis også, hvis du skal have udbedret efter en forsikringsskade, fx ved skybrud, brand mm.

Hos 4M Gulvservice lever vi af tilfredse kunder. Vi sætter en ære i godt håndværk og holder altid det, vi lover, samt mere til. Derfor er vi foretrukken leverandør til både privatpersoner samt erhvervslivet.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud til ovenstående, kontakt os da med det samme og vi vender tilbage inden for 24 timer.

Bliv kontaktet

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din lokale gulvmand i København