Vi sætter en ære i godt håndværk!

4M Gulvservice har mange års erfaring indenfor vedligeholdelse og renovering af gulve

Kontakt os

Gulvbehandling i København og resten af Sjælland

Hos 4M Gulvservice tager vi dig et skridt af vejen eller hele vejen omkring gulvbehandling af dit trægulv. Vi har gjort denne type arbejde til vores levevej i mere end 15 år fra vores base i Søborg, hvorfra vi blandt andet også kører til Lyngby, Hellerup, Gentofte og resten af København.

Vi har gennemført utallige forskellige projekter, så vi ved, hvad der kendetegner den perfekte gulvbehandling. Vælger du at benytte os, vil du derfor møde kompetente fagfolk, der kan deres kram inden for ludbehandling, gulvlakering, olielakering og maling af trægulve.

Forskellige typer gulvbehandling

Det er ikke nok at udføre en afhøvling eller en afslibning af dit trægulv, hvis du ønsker et resultat, der skal holde i mange år fremover. Gulvbehandling er i al gulvservice derfor et uundværligt afsluttende trin i en gennemarbejdet behandling af et trægulv – uanset belægningstype.

Som fagpersoner tager vi dette trin alvorligt og sætter høje standarder for vores arbejde, da det sidste trin afgør udtrykket af det endelige resultat. Afhængig af tilstanden og typen af træbelægning i dit hjem, eller hos din virksomhed, tilbyder vi derfor flere typer af efterbehandling.

Overordnet tilbyder vi fra vores gulvservicefirma tre typer behandling; ludbehandling af gulv, oliering af gulv samt maling af trægulv.

Hvilken type gulvbehandling? – En skræddersyet løsning til dig

Hvilken behandling, der passer til netop dit gulv, afgør vi nemt og effektivt med udgangspunkt i vores dygtige medarbejderes store faglighed. Det væsentlige for os er ikke at tilbyde alle kunder ludbehandling eller oliering frem for lakering, men at få en fornemmelse for dine ønsker for dit trægulvs fremtidige udseende.

Vi glæder os derfor over at kunne lege med træets naturlige fremtoning med oliering, der fremhæver træsorters glød, ligesom at vi sætter pris på den transformation, der sker ved en lakering eller en maling af et lokale.

Gulvbehandling med muligheder

Mulighederne er derfor mange, hvilket har tvunget os som fagfolk til at være kritiske og kvalitetsbevidste over for de produkter, vi anvender til gulvbehandling hos alle vores kunder. Kun herved har vi vurderet, at vi kan stå inde for det bedste resultat. Et samarbejde med os er derfor din tryghed for et smukt, men også holdbart og kvalitetsbevidst resultat.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken type efterbehandling der lever op til dine behov og ønsker, så kontakt os med fordel for en afdækkende snak på telefon 22 33 73 01. Du deler dine visioner, så står vi for udførelsen og det gode håndværk til din tilfredshed.

Bliv kontaktet

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din lokale gulvmand i København