Vi sætter en ære i godt håndværk!

4M Gulvservice har mange års erfaring indenfor vedligeholdelse og renovering af gulve

Kontakt os

Gulvafslibning på hele Sjælland

Hos 4M Gulvservice arbejder vi hver dag med gulvbehandling, hvor slibning af gulv indgår som et essentielt trin. Vi opererer på hele Sjælland, men hovedsageligt i områderne omkring Lyngby, Hellerup, Gentofte og resten af København. Men hvornår bør du overveje gulvafslibning, og hvilket resultat kan du forvente?

Hvornår bør du afslibe dit trægulv?

Der findes et væld af fordele ved at få afslebet dine trægulve. Denne tilgang, hvor de øverste millimeter af træplanker fjernes, kan give fornyet liv til et træt og gråt gulv.

Måske dine trægulve har stået hen lidt for længe uden en kærlig hånd, eller måske du netop har købt et nyt hus. Uanset anledningen er det dog vores professionelle holdning, at en veludført gulvbehandling, der involverer slibning af dit trægulv, kan gøre underværker. Mange års slid fjernes inden længe ved denne træbehandling til fordel for træet naturlige og smukke udseende, der er blevet neddæmpet af skidt og slid igennem årene.

Hvad skal du overveje ved slibning af gulve?

Før du overvejer denne gulvservice, er det væsentligt at tage i betragtning, hvilken type gulvbelægning du har derhjemme, da dette danner rammerne for vores behandlingsmuligheder ved at opsætte begrænsninger og muligheder.

Har du eksempelvis parketgulve eller et massivt trægulv i en lejlighed, giver dette mulighed for at supplere renoveringen med en afhøvling, der er en grundig og ekstra effektiv behandling til særlige ilde tilredte gulve. Ikke alle gulvtyper kan tåle denne behandling, da afhøvling af gulve fjerner væsentlig mere af træet end et par millimeter, hvilket kan efterlade dig med en gulvbelægning, der er endnu mere beskadiget og sårbar end før, hvis ikke gulvet bliver beset af en fagperson med kompetencerne på plads.

Dine designdrømme kombineret med vores faglige ekspertise

Før du sætter i gang med en større renovering, anbefaler vi derfor altid at tage træets tilstand og type i betragtning på forhånd for en gulvbehandling. Ønsker du vejledning, hjælper vi dig gerne med denne del. Vores erfaring siger os nemlig, at det kun er med denne viden in mente, at vi kan skabe de bedste forudsætninger for behandling med lakering eller oliering, hvorfra du ender med det ønskede flotte slutresultat.

Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning inden for tilstanden af netop dit gulv, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 22 33 73 01. Vi kører dagligt ud til jobs på hele Sjælland og har mere end 15 års erfaring inden for branchen.

Bliv kontaktet

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din lokale gulvmand i København